Τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει το διαδίκτυο με leaks και teasers για το OnePlus Z και μία νέα οικονομική τηλεόραση από την OnePlus. Ο tipster των προϊόντων της εταιρείας Max J. δημοσίευσε ένα ακόμα στοιχείο, που μπέρδεψε τα πράγματα.

Ο Max J. ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει OnePlus 8 Lite, αλλά η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα mid-range smartphone με το όνομα OnePlus Z. Τώρα, δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα που δείχνει το γράμμα “Ν” ως αρχικό μιας λέξης τεσσάρων γραμμάτων.

Οι χρήστες μάντεψαν ότι η λέξη στο quiz του Max J. είναι “Nord”, αλλά κανείς δεν ξέρει με τι έχει σχέση. Μέχρι τώρα ξέρουμε πως στις 2 Ιουλίου η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα της τηλεόραση και στις 10 Ιουλίου το mid-range smartphone. Το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση θα λέγεται απλά OnePlus TV και το τηλέφωνο OnePlus Z. Ή μήπως όχι;

Το Phone Arena ανέφερε, και έχει απόλυτο δίκιο, ότι η εταιρεία είχε κάνει trademark τη φράση “Nord by OnePlus”. Η ιστοσελίδα λέει ότι δεν είναι ένα προϊόν, αλλά μια σειρά προϊόντων που αποτελείται από τηλεοράσεις, headphones, tablets και smartphones.

Άρα, η τηλεόραση και το mid-range ανήκουν στη νέα σειρά της εταιρείας. Το smartphone θα ονομάζεται OnePlus Nord ή OnePlus Z ή OnePlus Nord Z και η τηλεόραση μάλλον θα ονομάζεται OnePlus Nord TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.