Η μοναδική λογική χρησιμότητα που βρίσκουν οι περισσότεροι στις foldable οθόνες είναι ότι καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μικρών συσκευών που μετατρέπονται εύκολα σε μεγαλύτερες και επιτρέπουν την πραγματοποίηση περισσότερων εργασιών. Μπορεί τα απλά foldable να κάνουν ακόμη τα πρώτα τους βήματα, αλλά η LG εξετάζει πιο ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις στο design των smartphones αυτής της κατηγορίας.

Ξέρουμε εδώ και καιρό για ένα rollable smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία, αλλά τώρα μάθαμε περισσότερα. Πρώτα από όλα, η LG αποκαλεί τη συσκευή “Project B” και σύμφωνα με πατέντα που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα έχει εύκαμπτη οθόνη που καλύπτει όλο το σώμα αλλά μπορεί να ξεδιπλώνει και να επεκτείνεται.

Τώρα, εκτός από το όνομα μάθαμε ότι το panel του Project B αναπτύσσει η BOE σε συνεργασία με την ίδια την LG. Οι ίδιες αναφορές λένε ότι η κατασκευάστρια να κυκλοφορήσει το πρώτο rollable smartphone στον κόσμο στις αρχές του 2021. Το συγκεκριμένο smartphone έχει πολύ ιδιαίτερο και “εύθραυστο” σχεδιασμό. Είμαι περίεργος να δω τι έχει ετοιμάσει η εταιρεία και πώς έχει ενισχύσει την οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.