Διέρρευσε το roadmap της Apple και περιλαμβάνει συσκευές όπως το iPhone των 4.7″, ενώ το iPhone 5.5″ αναμένεται προς τα τέλη του χρόνου. Παρατηρούμε πως θα κυκλοφορήσει το iWatch μέσα στο έτος με δύο διαφορετικά μεγέθη.

applekuoroadmap1

Ο παραπάνω πληροφορίες έρχονται από τον Ming Chi Kuo, αναλυτή της KGI Securities, ο οποίος έχει καλό ιστορικό σχετικά με τις πληροφορίες του για την Apple. Φυσικά καλό ιστορικό δεν σημαίνει και τέλειο ιστορικό οπότε ότι αναφέρει αυτό το άρθρο κρατήστε το σαν πιθανότητα και όχι σαν κάτι δεδομένο.  Άλλωστε δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας.

Με αυτά σαν δεδομένο, συνεχίζουμε βλέποντας εκτός από τα νέα iPhone και iWatch, μια νέα έκδοση του iPad καθώς και ένα φθηνότερο iMac, αναβαθμισμένη Apple TV και ένα 12″ MacBook και MacBook Pro.

Στην μελέτη του ο Kuo, δεν αναφέρει μόνο τα προϊόντα, αλλά και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσουν, αποκαλύπτοντας πως το 4.7″ iPhone, το iWatch και το iPad, θα έρθουν στα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2014. Το 5.5″ iPhone από την άλλη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους, πάνω στην περίοδο των εορτών.

Πως θα είναι εμφανισιακά όμως τα προϊόντα; Δείτε το Slideshow παρακάτω για να δείτε πως περιμένει ο Kuο, τις επερχόμενες συσκευές της Apple.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.