Όπως ήταν αναμενόμενο η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την αναβαθμισμένη έκδοση του iOS 7.1 για iPhone, iPad, και iPod Touch.

Το γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού έχει αλλάξει αρκετά στην εφαρμογή κλήσεων και στο γραφικό του power off, όπου η Apple υιοθέτησε ποιο στρογγυλεμένα στοιχεία. Επιπρόσθετα τα κουμπιά αποδοχής ή απόρριψης κλήσεων έχουν βελτιωθεί καθώς και τα κουμπιά του repeat και shuffle στο Music Player.

Στα ενδότερα του iOS, ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει το parallax effect όταν διαλέγει μια δική του εικόνα για background. Υπάρχουν επίσης μικροβελτιώσεις στο πληκτρολόγιο με τα πλήκτρα delete και shift να είναι πιο ευδιάκριτα.

ios7

Η εταιρεία επιτέλους διόρθωσε το bug με τις τυχαίες επανεκκινήσεις της συσκευής και ελπίζουμε να μην παρουσιαστεί πάλι. Το iOS 7.1 ενσωματώνει υποστήριξη για το CarPlay της εταιρείας, που επιτρέπει το χειρισμό του κινητού μέσω αυτοκινήτου με φωνητικές εντολές. Πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό γίνεται χρήση του Siri και επιτρέπει στους οδηγούς να υπαγορεύουν μηνύματα ή να διαχειρίζονται την μουσική χωρίς να αγγίζουν το τηλέφωνο τους.

Τέλος έχει αναβαθμιστεί το iTunes Radio με την προσθήκη επιλεγμένης αναζήτησης σταθμού και άμεση συνδρομή σε κάποιο σταθμό μέσω του iTunes Match.

Εσείς δοκιμάσατε το αναβαθμισμένο iOS 7.1;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.