Πολύ συχνά θα έχεις παρατηρήσει ότι μετά τη διάθεση ενός update για το iOS (αν και συμβαίνει και σε άλλα λειτουργικά) ο κόσμος να μπαίνει στα social media για να εκφράσει συνεχώς παράπονα για την τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση, στη προκειμένη περίπτωση του iOS 16.5, λόγω εξάντλησης της μπαταρίας. Στο Twitter υπάρχουν αρκετές αναφορές περί εξάντλησης της μπαταρίας, ωστόσο η Apple συστήνει υπομονή κάποιων ημερών.

Όπως γνωρίζουμε όταν εγκαθίσταται μια νέα έκδοση που iOS, λαμβάνουν χώρα πλήθος διεργασιών στο background, όπως το re-scanning των φωτογραφιών σου με τη χρήση νεών αλγορίθμων, το optimization διάφορων δεδομένων ακόμη και το καλιμπράσιμα της μπαταρίας για ακόμη μια φορά. Όλες αυτές είναι ενέργειες που απαιτούν μπαταρία και ορισμένοι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας χρειάζονται λίγο χρόνο για να δουλέψουν ξανά.

Εν ολίγοις η Apple προτείνει να δώσεις στο iPhone σου τουλάχιστον 48 ώρες μετά την εγκατάσταση ενός iOS update ίσως και λίγο παραπάνω για να στρώσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.