Η Apple έχει μείνει πίσω τόσο καιρό στο θέμα της ασύρματης φόρτισης. Τώρα όμως φαίνεται να επιταχύνει την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, μέσω του iWatch που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φορτίζει. Παρόλα αυτά η πρώτη προσπάθεια ασύρματης φόρτισης θα γίνει μέσω του Smart Cover.

smart cover

H Apple μόλις έκανε αίτηση για μια πατέντα, που παρουσιάζει επαγωγική φόρτιση μέσω ενός προστατευτικού καλύμματος. Αυτό σημαίνει πως η apple δεν θέλει να μεγαλώσει τις συσκευές της προσθέτοντας εξαρτήματα ασύρματης φόρτισης στο εσωτερικό τους. Μέχρι σήμερα τα Smart Cover της Apple προστατεύουν την οθόνη και χρησιμοποιούνται σαν βάση στήριξης τους iPad διπλώνοντας το. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα υλοποιήσει η Apple την ασύρματη φόρτιση όταν το Smart Cover λειτουργεί σαν βάση στήριξης.  Ενδιαφέρον θα είναι επίσης να δούμε πως το coil θα παρέχει 5V στα 2.1Α (10.5 Watt), ακόμα και στο μέγεθος που φαίνεται στην φωτογραφία!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.