Η Apple σκέφτεται διάφορους τρόπους για να προσελκύσει νέους χρήστες στο iTunes music. Σύμφωνα με πηγές του Billboard, η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει μία νέα υπηρεσία music streaming αντίστοιχη με εκείνη του Spotify και του Beats Music.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της είδησης είναι ότι η εταιρεία σκέφτεται να φέρει το iTunes και στο Android. Ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι με την εφαρμογή του iTunes για Android οι υπάρχοντες και νέοι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην μουσική βιβλιοθήκη της εφαρμογής.

itunes_ten_icon__psd_file_by_kevinandersson-d2xunoi

H Apple όπως ξέρουμε είναι αρκετά σφικτή όσο αναφορά την πολική που ακολουθεί στις εφαρμογές της. Μέχρι στιγμής πρόσβαση στο iTunes εκτός από το Mac OS και iOS είχαμε από τα Windows. Μια εφαρμογή για το Android σίγουρα θα αυξήσει το πλήθος των χρηστών που θα έχουν πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη της και ίσως ανακόψει λίγο την πορεία των ανταγωνιστών της.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.