Εκτός από τους διάδοχους των iPhone 6S και iPhone 6S Plus, η Apple σκέφτεται, σύμφωνα με φήμες, να κυκλοφορήσει και μια τρίτη συσκευή με μικρότερη οθόνη, όπως ακριβώς ήθελε και ο δημιουργός της εταιρίας, Steve Jobs.

spaceiphone

Η φήμη προέρχεται από τον Kevin Wang, διευθυντής έρευνας της IHS Technology, ο οποίος δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ένα post που αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει του χρόνου ένα νέο 4-ιντσών iPhone.

Το “μικρό” iPhone θα μοιάζει περισσότερο με ένα αναβαθμισμένο iPhone 5s και πιστεύεται ότι θα έχει την ονομασία iPhone 6c, ενώ δεν θα διαθέτει το 3D Touch των νέων μοντέλων.

Η κυκλοφορία του “iPhone 6c” λέγεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2016, ενώ τα άλλα δύο θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβρη ως συνήθως.

Πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι οι δηλώσεις του Kevin Wang δεν είναι πάντοτε αληθείς καθώς προέβλεπε ότι φέτος θα ερχόταν το iPhone 6c, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μικρό αδερφάκι του iPhone 6S.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.