Η Apple ανακοινώνει σήμερα το WatchOS 9 κατά τη διάρκεια του WWDC 2022.. Πλέον, εισάγονται ανανεωμένα watch faces και ένα καλύτερο interface για την μεγαλύτερη οθόνη των Watch Series 7. Επίσης, υπάρχουν καινούργια watch faces.

Τα Watch Faces

Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε παρακολούθηση λειτουργίας της πίεσης, καθώς αναβλήθηκε μέχρι το 2024. Το Apple Watch πιο συγκεκριμένα θα μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό της κολπικής μαρμαρυγής. Η κολπική μαρμαρυγή είναι ένας μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός (αρρυθμία) που προκαλείται από γρήγορο και ακανόνιστο χτύπο των κολπικών θαλάμων της καρδιάς. Αυτή η νέα λειτουργία εισάγεται στην εφαρμογή ECG του watchOS και θα βοηθήσει στην εύρεση ή παρακολούθηση ατόμων με καρδιακές ανωμαλίες.

Η εφαρμογή Workout θα παρέχει πλουσιότερες μετρήσεις κατά τη μέτρηση της απόδοσης. Η ένταση κάθε προπόνησης θα παρακολουθείται μέσω αυτού που η Apple ονομάζει ζώνες καρδιακού ρυθμού. Βασικά, μπορείτε να ορίσετε μια ζώνη στην οποία θέλετε να διατηρείτε τον καρδιακό σας ρυθμό κατά την προπόνηση και το Apple Watch θα σας ειδοποιεί αν βρίσκεστε κάτω, πάνω ή ακριβώς στο σωστό σημείο. Ενώ επιπλέον, θα σου επιτρέπεται να ρυθμίσεις και custom workouts.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.