Η Apple έχει αφήσει τις μπαταρίες των Watch Series 8 ίδιες με αυτές των Series 7, τουλάχιστον σε χωρητικότητα, αλλά λάνσαρε το Watch Ultra που έχει σχεδόν διπλάσια μπαταρία από τα λιγότερο “ανθεκτικά” ρολόγια της εταιρείας. Πόσο όμως επηρεάζει η χρήση LTE την αυτονομία αυτής της μεγάλης μπαταρίας;

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, η αυτονομία του premium ανθεκτικού smartwatch αγγίζει τις 36 ώρες και με τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης μπορεί να φτάσεις τις 60 ώρες. Όμως, όταν κάποιος χρησιμοποιεί το LTE, τότε θα πρέπει να αρκεστεί στις 18 ώρες αυτονομία – λες και έχει ένα Watch Series 8 ή 7.

Βέβαια, η Apple αναφέρει ότι οι 36 ώρες αυτονομίας του Watch Ultra ισούνται με 28 ώρες σύνδεσης μέσω Bluetooth στο iPhone και 8 ώρες ανεξάρτητης λειτουργίας με LTE σύνδεση. Θεωρητικά, αυτό είναι αρκετό για άτομα με κανονική αθλητική δραστηριότητα, αλλά όχι για “περιπετειώδη” άτομα στα οποία θέλει να πουλήσει η Apple αυτό το ρολόι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.