Νέες πληροφορίες έρχονται προσκήνιο για το επόμενο Apple Watch, το νέο smartwarch της εταιρείας, που πιθανότατα θα πάρει την ονομασία Series 3 και θα κάνει το ντεμπούτο του παράλληλα με την ανακοίνωση των νέων iPhone τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το Bloomberg, το νέο Series 3 θα υποστηρίζει αυτόνομη σύνδεση δεδομένων, ώστε να μην χρειάζεται απαραίτητα το iPhone σας συνδεμένο για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Αλλά ξέρατε ότι το νέο Apple Watch θα φαίνεται διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο; Αυτό είναι κάτι που αναφέρει ο αναλυτής της Apple, John Gruber στο blog του, επικαλούμενος μια ανεπιβεβαίωτη πηγή. Έτσι ναι, σίγουρα δείτε το με λίγο επιφύλαξη, αλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχει μια πιθανότητα.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, σημαίνει ότι ίσως τελικά να δούμε φέτος ένα στρογγυλό Apple Watch, για το οποίο πολλοί άνθρωποι επιθυμούν. Ίσως όμως και να είναι ένα επανασχεδιασμένο τετράγωνο μοντέλο παρόμοιο με αυτό που έχουμε σήμερα. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, οπότε μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις.

Συγκεντρώνοντας τα όσα ξέρουμε για το Apple Watch Series 3, διαμορφώνεται ως συσκευή που θα έχει έκδοση 4G LTE και θα είναι σε θέση να στέλνει ή να λαμβάνει κείμενα και μηνύματα από κοινωνικά μέσα με τρόπο παρόμοιο με ένα iPad. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις σε αυτό βέβαια. Προς το παρόν, οι κλήσεις προωθούνται στο Apple Watch από το iPhone και μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Watch και να μιλήσετε στο ενσωματωμένο μικρόφωνο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας όπως τα AirPods της Apple για μια πιο ξεχωριστή εμπειρία κλήσης.

Η Apple φημολογήθηκε ότι ετοιμάζει ένα Apple Watch LTE στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά φαίνεται να σταμάτησε σύντομα στα σχέδιά της λόγω προβλημάτων κατανάλωσης ενέργειας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.