Η Apple σημείωσε ένα νέο ρεκόρ αποστολών, με 18 εκατομμύρια πωλήσεις στα smartwatches το 2017. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς (8 εκατομμύρια) ήρθαν το τέταρτο τρίμηνο. Συμπτωματικά, αυτό είναι ένα ακόμα ρεκόρ για τις περισσότερες αποστολές wearable συσκευών που έχουν γίνει ποτέ σε ένα μόλις τρίμηνο, από οποιονδήποτε κατασκευαστή.

Από τα συνολικά 18 εκατομμύρια ρολόγια της Apple, περίπου 9 εκατομμύρια ήταν της τελευταίας σειράς Apple Watch Series 3. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Canalys, το Apple Watch Series 3 με LTE είναι το πιο γρήγορο σε πωλήσεις LTE smartwatch στην αγορά, συνολικού μεγέθους 1,6 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Οι αριθμοί στο τέταρτο τρίμηνο της Apple, ήταν μια καθαρή 32% αύξηση στις αποστολές ρολογιών σε σχέση με το 4ο τρίμηνο του 2016, ενώ στο 2017 συνολικά είχε αύξηση 54% σε σχέση με το 2016.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.