Καλά νέα για τους fan της Apple. Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για το νέο wearable της, το Apple Watch. Έτσι στην αυριανή παρουσίαση της, περιμένουμε ότι θα ανακοινωθούν πολλά για αυτό, όπως η μέρα κυκλοφορίας του, το που θα κυμαίνεται η τιμή του, το κατά πόσο και αν θα είναι αδιάβροχο και το σπουδαιότερο καθώς υπήρξαν πολλές, όχι και τόσο καλές κριτικές, την αυτονομία του. Είναι λογικό, το μεγαλύτερο μέρος του υποψήφιου αγοραστικού κοινού, να θεωρεί, και δικαιολογημένα, τον πιο κύριο παράγοντα για ένα wearable, την αυτονομία του.

11008978_879617012101176_352191825_n

Η Αpple ανέφερε, ότι η μπαταρία θα πρέπει να φορτίζεται κάθε 12ωρο, δηλαδή σε βαριά χρήση η αυτονομία του θα περιοριζόταν σε 2,5 με 4 ώρες. Αυτοί που τελικά δοκίμασαν το smartwatch, είπαν πως η αυτονομία του τελικά έχει βελτιωθεί, καθώς μία νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έχει προστεθεί, όπου θα επεκτείνει τον χρόνο λειτουργίας σε βαριά χρήση στις 5 ώρες, καθώς και σε ελαφριά χρήση από τις 19 ώρες που είχε αναφέρει η εταιρία στις 24.

Η εν λόγω λειτουργία, θα μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης, θα επικοινωνεί μόνο με ένα iPhone τη φορά, καθώς θα μειώνει και το χρόνο που θα μένει ανοιχτή η οθόνη σε αδράνεια σε μόλις 2 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία ονομάζεται Power Reserve Mode  και θα μπορεί ο χρήστης να την έχει ενεργοποιημένη ακόμη και σε πλήρη φόρτιση.

Η πλήρης φόρτιση σύμφωνα με την εταιρία, θα διαρκεί 4 με 5 ώρες. Επίσης όταν η μπαταρία πέσει κάτω από το 20% το εικονίδιο της μπαταρίας γίνεται πορτοκαλί, ενώ όταν το επίπεδο της  φτάσει στο 10% γίνεται κόκκινο. Επίσης όταν το Apple Watch θα είναι συνδεδεμένο με ένα iPhone, αυτό δεν θα επηρεάζει σχεδόν καθόλου την αυτονομία του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.