Ενώ περιμένουμε να δούμε το iPhone 6s, η Apple αποφάσισε πρώτα να ανακοινώσει τα νέα καλούδια που έρχονται στο Apple Watch. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι του ρολογιού θα πρέπει να ετοιμάζονται για την πρώτη τους αναβάθμιση, που θα ξεκινήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου.

apple watch

Η μεγαλύτερη προσθήκη που έρχεται είναι η δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών τρίτων, δύο εκ των οποίων είδαμε στην ανακοίνωση. Η μία ήταν εφαρμογή Facebook Messenger και η δεύτερη ήταν η εφαρμογή της GoPro, για τον έλεγχο της κάμερας από το ρολόι, που θα λειτουργεί σαν view finder. Οι νέες εφαρμογές θα μπορούν να κάνουν χρήση του hardware του ρολογιού, και των αισθητήρων που περιλαμβάνει. Μια από αυτές τις υλοποιήσεις είναι και το AirStrip, που είναι μια εφαρμογή σχετικά με την υγεία μας. Εντυπωσιακό είναι πως μέσω αυτής της εφαρμογής θα μπορούν οι μέλλουσες μητέρες να ακούσουν την καρδιά του εμβρύου τους!

Άλλα καλούδια που έρχονται είναι οι νέες προσόψεις που θα μπορούμε να έχουμε, όπως η χρήση φωτογραφίας για φόντο. Φυσικά θα έχουμε μεγαλύτερο αλληλεπίδραση με το Siri και αναβάθμιση του Apple Pay.

Αν έχετε κάνει δικό σας το ρολόι της Apple, ετοιμαστείτε για την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ