Διαθέσιμο από σήμερα για προπαραγγελία είναι το Apple Watch μέσω του ψηφιακού καταστήματος της εταιρίας. Και οι 3 εκδόσεις του smartwatch της Apple, το Apple Watch, το Apple Watch Sport και το Apple Watch Edition, είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη με μια μεγάλη γκάμα από λουράκια για να επιλέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

gsmarena_001 (1)

Οι τιμές ξεκινάνε από τα 349$ για το βασικό μοντέλο, το Apple Watch Sport μεγέθους 38mm με το Sport Band, και αγγίζουν τα 17000$ για το Apple Watch Edition, το οποίο είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων.

Επίσης, με την αγορά κάποιου από τα παραπάνω μοντέλα ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αγοράσει το πακέτο AppleCare+, το οποίο παρέχει εγγύηση σε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν. Το κόστος ανέρχεται στα 49$ για το Watch Sport, 69$ για το Watch και 1500$ για το Watch Edition. Στα πρώτα 2 μοντέλα, το AppleCare+ περιλαμβάνει 2 χρόνια κάλυψη σε προβλήματα hardware ενώ για το Watch Edition περιλαμβάνει 3 χρόνια υποστήριξη για βλάβες hardware καθώς και κάλυψη για 2 ενδεχόμενα βλάβης που προκλήθηκαν από τον χρήστη.

Το smartwatch της Apple, θα είναι στα χέρια των αγοραστών 3-4 εβδομάδες μετά την ημερομηνία της προπαραγγελίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.