Η Apple δεν είναι από τις εταιρίες που ανακοινώνουν τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών τους, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στην εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν. Έτσι και για το Apple Vision Pro, που μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει με δύο 4K οθόνες, όμως δεν μάθαμε τίποτα παραπάνω για αυτές.

Όμως, σε μια συνεδρία που έκανε η εταιρία για το spatial computing, αποκαλύφθηκε ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε σε μια τόσο ακριβή συσκευή. Μην ξεχνάμε πως η τιμή του Vision Pro είναι στα $3.499.

Συγκεκριμένα, σε μια από τις παρουσίασης της Apple μαθαίνουμε πως ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα συνηθισμένα 90Hz, που είναι ανάμεσα στα βασικά 60Hz της Apple και τα 120Hz στις συσκευές με Pro Motion, σαν τα iPhone Pro και iPad Pro ή και τα MacBook Pro.

Στην περίπτωση που βλέπετε βίντεο στα 24gps, που είναι το κινηματογραφικό, ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να πάει μέχρι και τα 96Hz, για να ταιριάξει με το περιεχόμενο. Αυτός ο ρυθμός ανανέωσης είναι γενικά καλός, όμως σε μια τόσο ακριβή συσκευή θα θέλαμε κάτι πιο δυνατό, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Όπως και να έχει, όσο η συσκευή πλησιάζει στην κυκλοφορία της, θα παίρνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για αυτή. Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε κάθε ανακοίνωση της Apple. Όπως πάντα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλες τις νέες πληροφορίες αμέσως μόλις μαθευτούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.