Η Apple δημοσιεύει σήμερα μερικά βίντεο με τα οποία θέλει να σε βοηθήσει στη λήψη σωστών φωτογραφιών και video. Το πρώτο αποκαλείται “How to Make a Video Montage in Cinematic Mode on iPhone with Arielle Bobb-Willis”. Το Cinematic mode είναι διαθέσιμο μόνο στη σειρά iPhone 13 αν και σίγουρα θα προσφέρεται στη σειρά iPhone 14.

Το Cinematic mode επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κάτι που βλέπουν συχνά στις ταινίες και στη τηλεόραση. Να αλλάξουν την εστίαση, από το ένα υποκείμενο στο άλλο. Όπως σημειώνει το video, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το focus απλά πιέζοντας πάνω στην οθόνη στο μέρος της σκηνής που θέλει να αλλάξει.

Το δεύτερο βίντεο με τίτλο “How to Shoot & Edit Dramatic Summer Light on iPhone,” δείχνει πως μπορείς με ορισμένα taps να απογειώσεις τις φωτογραφίες σου.  Συγκεκριμένα αναφέρεται σε μια τεχνική δημιουργίας και παραμετροποίησης των σκιών στις φωτογραφίες. Επίσης σου δείχνει πως μπορείς να λάβεις εξαιρετικές φωτογραφίες κατά την Golden Hour όπως είναι γνωστή στο χώρο της φωτογραφίας, η τελευταία ώρα πριν τη δύση του ηλίου και η πρώτη πριν την ανατολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.