Την περασμένη εβδομάδα η Apple πραγματοποίησε την εκδήλωση “Spring Forward”, όπου η εταιρεία έκανε αρκετές ανακοινώσεις. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε κυρίως πάνω στο νέο Macbook αλλά και στο Apple Watch, έτσι μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, να μην θυμάστε την είδηση σχετικά με την Apple TV. Αυτό είναι λογικό, καθώς η εταιρεία δεν είπε πολλά γι’ αυτό, παρά μόνο ανακοίνωσε πως μείωσε την τιμή της στα 69 δολάρια και ότι θα υποστηρίζει το HBO Now. Ο λόγος που μάλλον έγινε αυτό, είναι διότι η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει μια νέα Apple TV και σήμερα έχουμε και τις πρώτες φήμες γι’ αυτήν.

apple-tv-2015

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η νέα Apple TV θα βασιστεί πάνω στο Hardware του iPhone 6 και θα έρθει με τον A8 επεξεργαστή. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, είναι ότι θα υποστηρίζει αναπαραγωγή 4K βίντεο, κάτι που το iPhone 6 ή ακόμα και το iPhone 6 Plus δεν υποστηρίζει. Επιπλέον, η Apple θα ενσωματώσει το Siri για να κάνει την χρήση της πιο εύκολη με τις φωνητικές εντολές.

Τέλος, η πηγή λέει πως η νέα Apple TV θα ανακοινωθεί στο φετινό Apple WWDC στο Σαν Φρανσίσκο, περίπου στις 8 Ιουνίου, παράλληλα με τις νέες εκδόσεις του iOS και του OS X και μια νέας μουσικής υπηρεσίας.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.