Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple, Eddy Cue, ανακοίνωσε νέο διαθέσιμο περιεχόμενο για την πλατφόρμα της Apple TV.

Apple-TV-2-01

Κατά την WWDC 2016 στο Σαν Φρανσίσκο, ο Cue έδειξε την νέα υποστήριξη για το Sling TV και την Siri, αλλά και το νέο “single sign-on” που οι χρήστες θα συνδέονται σε υπηρεσίας μια φορά για όλες τις Apple συσκευές τους.

Όσον αφορά την Siri, η ψηφιακή βοηθός θα επιτρέψει στους χρήστες με το χαρακτηριστικό “Live Tune in” να αλλάξουν στο κανάλι που επιθυμούν απλά με την φωνή τους. Η λειτουργία φωνητικής αναζήτησης περιλαμβάνει επίσης την αναζήτηση στο YouTube.

Μια άλλη εφαρμογή, με όνομα “Sketch Party,” που θα προστεθεί επίσης, και θα επιτρέπει στους χρήστες να ζωγραφίζουν στο iPad τους και το σχέδιο τους να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροmacOS: Ένα καινούριο όνομα από τα…παλιά
Επόμενο άρθροFor Honor: Ημερομηνία κυκλοφορίας και single player gameplay
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ