Πάει πολύς καιρός από τότε που η Apple ανανέωσε την streaming συσκευή της, το Apple TV. Μάλλον θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε κάποια νέα έκδοση της συσκευής αυτής. Η αλήθεια είναι όμως πως η εταιρεία δε ξέχασε το Apple TV και με την τελευταία αναβάθμιση έκανε το  οικοσύστημα  ικανό να προσφέρει μια πιο ποιοτική εμπειρία, προσθέτωντας χιλιάδες εφαρμογές από τρίτους αλλά και δικές της λειτουργίες.

2015012015.march.apple.107bk

Με αυτό το πλάνο στο μυαλό, η Apple έρχεται σήμερα να προσφέρει μια άκρως ελκυστική τιμή για το προϊόν αυτό καθώς πλέον τα 69 $  θα είναι το πόσο που απαιτεί η εταιρεία για να σας κάνει κάτοχο της συσκεύης αυτής (30 $ λιγότερα από την προηγούμενη τιμή).

Έτσι λοιπόν, η νέα αυτή τιμή σε συνδυασμό με το γεγονός πως η υπηρεσία HBO Now θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για Apple συσκευές καθιστούν το πακέτο της Apple TV άκρως ελκυστικό για τους media fans.

Με αυτό το ρυθμό, θα έπρεπε να περιμένουμε και την νέα συσκευή στο επόμενο WWDC . Μην κρατάτε την ανάσα σας όμως καθώς κάτι τέτοιο είναι αρκετά απίθανο. Αλλά, ποιός ξέρει;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.