Σύμφωνα με τον Sun Chyang Xu, αναλυτή από την Κίνα, που έκανε μια ακριβέστατη πρόβλεψη σχετικά με το Moto X, η Apple θα κυκλοφορήσει δύο συσκευές για το 2014. Ο αναλυτής μας λέει πως η Appe θα ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone 6 τον Μάιο, κατασκευάζοντας δύο με τρία εκατομμύρια συσκευές. Η συσκευή θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες με την ίδια ανάλυση των 640×1136 pixels που έχει και στα 4ιντσα μοντέλα της.

iphone 6 concept (5)

Το δεύτερο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει φέτος, θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών με υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με το iPhone 6. Μια αναφορά από την DisplaySearh Taiwan, ανέφερε νωρίτερα πως το iPhone θα έχει ανάλυση 720×1280 για το μοντέλο με τις 4.7 ίντσες, ενώ αυτό με τις 5.7 ίντσες θα έχει ανάλυση 1080×1920.

Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθούν τον Ιούνιο στην WWDC, με το iPhone 6 των 4.7 ιντσών να κυκλοφορεί λίγο μετά το συνέδριο και το μεγαλύτερο iPhone να κυκλοφορεί αργότερα μέσα στον χρόνο.

Το μοντέλο με τις 4.7 ίντσες αναμένεται να έχει κάμερα 8ΜΡ, ώστε η συσκευή να παραμένει λεπτή. «Επιβεβαιώνοντας» τις προηγούμενες φήμες, το iPhone 6 αναμένεται να έχει πάχος 6mm, ενώ η κάμερα θα διαθέτει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS), ενώ το διάφραγμα θα φτάνει το f/1.8, πράγμα που σημαίνει καλύτερη συμπεριφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι πληροφορίες του techmaniacs.gr τον Σεπτέμβριο. (!!!) μιλούσαν για ανακοίνωση του iPhone 6 τον Ιούνιο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ανακοίνωση συσκευής εκείνη την περίοδο. Έχουμε ακούσει αρκετές φήμες που τοποθετούν την ανακοίνωση στα τέλη Μαΐου, οπότε η πιθανότητα να δούμε συσκευή να ανακοινώνεται αρχές καλοκαιριού, είναι αρκετά πιθανή.

Αυτή η περίοδος αναμένεται πολύ δυνατή και με πολύ ενδιαφέρον. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.