Η Apple έδωσε νέα προθεσμία στους Developers για να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους, ώστε να είναι συμβατές 100% με το iOS 7. Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας είναι η 1η Φεβρουαρίου, αλλιώς οι εφαρμογές που δεν έχουν συμμορφωθεί, θα διαγράφονται.

ios-7

Η αναβάθμιση σε iOS 7, ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στο λειτουργικό της Apple από την ανακοίνωση του πρώτου iPhone. Εκτός από την ριζική αλλαγή στην εμφάνιση, το iOS 7 υποστηρίζει πλέον επίσημα 64bit (σαν UNIX Based λειτουργικό και πριν το έκανε), όπως και multitasking. Έτσι η Apple απαιτεί από τους developers να ακολουθήσουν, βελτιστοποιώντας τις εφαρμογές τους με την χρήση του Xcode 5 IDE.  H κίνηση της Apple ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς το 80% των χρηστών iOS, τρέχει iOS 7.

H Apple φαίνεται πως έχει βγάλει δόντια στους developers που δεν θέλουν να υπακούσουν, αλλά δεν κάνει και άσχημα! Το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει όμως, είναι πως οι εφαρμογές που είναι ανενεργές (που έχει σταματήσει η υποστήριξή τους) στο App Store είναι πάνω από το 50%. Αν λοιπόν διαγραφούν τόσες εφαρμογές, το αντίκτυπο στην εταιρία θα είναι αρκετά μεγάλο.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.