Η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει το iPhone SE μαζί με μια συσκευή iPad στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τον Μάρτιο. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά αυτή η iPad συσκευή θα είναι μια νέα έκδοση του iPad Pro. Η Apple φαίνεται να ετοιμάζει ένα 9,7 ιντσών iPad Pro που θα είναι συμβατό με το Apple Pencil.

iPad Pro (3)

Αυτό το νέο iPad Pro μοντέλο θα φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το μοντέλο των 12.9 ιντσών, ενώ θα προσφέρει πιο μικρό μέγεθος, συνεχίζοντας όμως να στοχεύει την παραγωγικότητα. Η αναφορά ισχυρίζεται επίσης ότι η Apple ετοιμάζει και ένα μικρότερο αποσπώμενο πληκτρολόγιο που θα συνδέεται με το Smart Connector του iPad Pro των 9,7 ιντσών.

Αυτό το νέο iPad Pro θα διαθέτει 4 ηχεία και θα κυκλοφορήσει στα ίδια χρώματα και τις ίδιες χρωματικές επιλογές με το μεγάλο iPad Pro, ενώ η τιμή του θα είναι πιο κοντά σε αυτή του iPad Air 2.

Το νέο iPad Pro 9,7″ θα μπορούσε ακόμη και να επιβραδύνει ή να διακόψει την παραγωγή του iPad Mini 2 και του iPad Air.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.