Το γεγονός ότι η Apple θα αυξήσει τις τιμές του iPhone 15 Pro Max το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, με την τελευταία και πιο πρόσφατη σχετική πρόβλεψη να έρχεται από τον αναλυτή Jeff Pu του Haitong International Tech Research, ο οποίος επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα κυμανθεί πολύ πάνω από την τιμή του iPhone 14 Pro Max.

Αν και ο ίδιος ο Pu μιλά μόνο για το iPhone, η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει άμεσα και το Android. Πολλοί κατασκευαστές του Android μπορεί να το δουν σαν ευκαιρία, να πράξουν και εκείνοι το ίδιο. Ο κόσμος αγοράζει σε μεγάλο βαθμό το πιο ακριβό τηλέφωνο επειδή λανθασμένα θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο από ένα πιο φθηνό, όπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα. Υπάρχει η λεγόμενη μάχη της πιο premium ναυαρχίδας, στην οποία η τιμή παίζει ρόλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.