Το iPhone 15 θα εγκαταλείψει οριστικά τη θύρα Lightning και θα έλθουμε πλέον επίσημα στην εποχή του USB C. Η Apple θα πρέπει, όπως όλοι γνωρίζουμε να συμμορφωθεί με την απόφαση της ΕΕ και να εξοπλίσει τα τηλέφωνά της με την εν λόγω θύρα, αν θέλει τελικά να πουλήσει τα smartphones της στην Ευρώπη.

Όλες οι φήμες δείχνουν ότι περνάμε στην εποχή του USB C, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς χρήστες. Όπως εξηγεί ο Ming Chi Kuo, η Apple θα επιλέξει να περιορίσει τα καλώδια που οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν με τα νέα iPhone 15.

Ακριβώς κάτι τέτοιο ευθυγραμμίζεται με προηγούμενες φήμες οι οποίες είχαν κατακλύσει τα social media στο Weibo και εξηγούσαν ότι η Apple θα συμπεριλάβει ένα authentication chip εντός της σειράς ιiPhone 15 στο USB C connector, όπως και στο καλώδιο που έρχεται με τη συσκευή για να περιορίσει τα αξεσουάρ που θα είναι συμβατά με τα νέα τηλέφωνα.

Ο Kuo προηγουμένως είχε αναφέρει ότι μόνο τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα εξοπλιστούν με USB 3.2 θύρες με τα απλά μοντέλα να μένουν με το USB 2.0.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.