Το My Vodafone App ενσωματώνει τις υπηρεσίες Apple Pay και Google Pay για εύκολες πληρωμές μόνο με ένα πλήκτρο

vodafone google pay

To My Vodafone App φέρνει πρώτο τις ενσωματωμένες υπηρεσίες Apple Pay και Google Pay που επιτρέπουν την ολοκλήρωση των συναλλαγών με μεγάλη ευκολία, αποφεύγοντας την πληκτρολόγηση στοιχείων κάρτας, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια των συναλλαγών και κάνοντας τις πληρωμές ακόμη πιο εύκολες.

Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και καρτοπρογράμματος έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους μέσω του My Vodafone App χρησιμοποιώντας Apple Pay ή Google Pay. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εμφάνιση της επιλογής στο My Vodafone App είναι να έχει προϋπάρξει εγγραφή του πελάτη σε αυτές τις υπηρεσίες. Σε αυτή την περίπτωση, κατά την πληρωμή του λογαριασμού εμφανίζεται αυτόματα η επιλογή Apple Pay ή Google Pay στους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης και η πληρωμή ολοκληρώνεται με μεγάλη ευκολία πατώντας μόνο ένα πλήκτρο, χωρίς να απαιτηθούν τα στοιχεία της κάρτας.

Ακόμη, μέσω του My Vodafone App οι συνδρομητές μπορούν να ελέγξουν τις παροχές του προγράμματός τους καθώς και τη χρήση του κινητού ή σταθερού τους, να έχουν πλήρη ενημέρωση για το υπόλοιπο και την ανάλυση του λογαριασμού τους αλλά και να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους εύκολα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, το My Vodafone App περιέχει πληροφορίες για τις προσφορές του προγράμματος Vodafone Thank You ώστε όλοι να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις και δώρα και δίνει τη δυνατότητα να γίνει αναφορά ενός προβλήματος δικτύου μέσω της υπηρεσίας «Εγγύηση Δικτύου» όπως και να δηλωθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ εξασφαλίζοντας ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.