Σήμερα το πρωί, δόθηκε η πληροφορία πως η Apple πατεντάρει κάτι καινούριο και όλοι έτρεξαν να μάθουν τι ακριβώς θα είναι αυτό. Το νέο iPad ? Μια καινούρια συσκευή ?

Τελικά, σύμφωνα με το USPTO και μέσω του Appleinsder, μάθαμε πως η Apple πατεντάρει μια τεχνολογία για εισαγωγή δεδομένων σε flexible οθόνες η σε οθόνες που μπορούν να μετασχηματιστούν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Κανείς μας δε ξέρει ακόμα. Υποθέσεις υπάρχουν πολλές.

ios 8 rumors (3)

Ξένα blogs, έγραψαν πως η Apple το κάνει αυτό για να δημιουργήσει ένα digital magazine χωρίς όμως να διευκρινίσουν εάν αυτό θα είναι απτής μορφής. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως η ιδέα δε πρωτοξεκίνησε από το Cupertino αλλά αντιθέτως από μια εταιρεία που λέγεται “HJ Laboratories” η οποία όμως έκλεισε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Κατά τη ταπεινή μου γνώμη, η Apple απλά θέλει να προλάβει το κακό, δηλαδή να μην της βγεί από τη γωνία καμία εταιρεία με bendable, foldable , strechable smartphone ή tablet χωρίς να πάρει λεφτά για παραβίαση πατέντας.

Αυτό που όμως όλοι ευχόμαστε ( το ελπίζω δηλαδή ) είναι η Apple να δώσει στο κόσμο κάτι στα αλήθεια πρωτοποριακό, έτσι ώστε να πάψει να είναι ο έκπτωτος του χώρου και να αποκαταστήσει φήμη και θέση στα τεχνολογικά δρώμενα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.