Το πολυαναμενόμενο bundle είναι τελικά επισήμως εδώ. Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus και iCloud storage σε ένα πακέτο. Το bundle, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα περιλαμβάνει και τη νέα Apple Fitness Plus υπηρεσία (9.99 δολάρια ανά μήνα), ακόμη μια συνδρομητική υπηρεσία, που θα κάνει το ντεμπούτο της πριν το τέλος του έτους και περιλαμβάνει προπονήσεις για yoga, ποδηλασία, τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και άλλα.

Η Apple εργαζόταν στο Apple One εδώ και αρκετά χρόνια και είναι εύκολο να κατανοήσουμε το γιατί. Το τμήμα των υπηρεσιών μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς και ο CEO της εταιρείας Tim Cook είχε τονίσει ότι η Apple θέλει να επενδύσει σε αυτή τη κατηγορία. Επιπλέον, το bundling των υπηρεσιών έχει πρόσθετα πλεονεκτήματα.  Κάποιος μπορεί να θέλει το Apple Music, αλλά όχι το Apple TV Plus, αλλά με το να βάζει στο πακέτο και το Apple TV Plus, η εταιρεία βοηθάει την ανάπτυξη της χρήσης του την ίδια στιγμή που κερδίζει και ένα μηνιαίο έσοδο.

Υπάρχουν τρεις τύποι: Individual, Family και Premier. Το individual πακέτο δίνει στους συνδρομητές το Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade και χώρο 50GB στο iCloud για 14.95 δολάρια το μήνα. Το Family plan περιλαμβάνει τα ίδια apps αλλά με 200GB χώρο και τιμή 19.95 δολάρια. Και τέλος το Premier, δίνει στους χρήστες το Apple Music, Apple TV Plus και Apple Arcade όπως και 2TB χώρο, το Apple News Plus και το Apple Fitness Plus για 29.95 δολάρια το μήνα.

Οι αγορές του Apple One έρχονται με 30 ημέρες δωρεάν trial συνδρομή για εφαρμογές που ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί ήδη σύμφωνα με την εταιρεία. Οι χρήστες χρεώνονται μια φορά για όλες τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται το μήνα, και μπορούν να ακυρώσουν ή να αλλάξουν το πακέτο τους οποιαδήποτε στιγμή. Όσοι επιλέξουν το Family ή το Premier μπορούν να προσθέσουν ως 6 άτομα. Το Apple One θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο σε περισσότερες από 100 χώρες. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος που φεύγεις με μεγαλύτερη δυσκολία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.