Η Apple δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2022 στα, οποία αποτυπώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι τα συνολικά έσοδα και οι πωλήσεις κινούνται πτωτικά σε ετήσια βάση. Ωστόσο, αναφέρεται σε ένα ορόσημο που πέτυχε, να μετρά πλέον 2 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές, ενώ κατάφερε να σημειώσει έσοδα ρεκόρ στον τομέα των Services.

Οι συνολικές πωλήσεις των τριών μηνών, διάστημα που έληγε στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 ήταν 117.1 δισεκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τομέας των Services είδε 20.8 δισεκατομμύρια πωλήσεις σε έσοδα μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2022.

Ο ίδιος ο Tim Cook αναφέρει ότι η Apple, έχει την καλύτερη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όσο ποτέ άλλοτε στα πλαίσια της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.