Η μεγαλύτερη ανατροπή της Apple για φέτος είναι αναμφισβήτητα το iPhone 6 Plus, μια συσκευή που είναι κόντρα σε όλα όσα έλεγε η εταιρία σχετικά με το μέγεθος των συσκευών όλα αυτά τα χρόνια. Η συσκευή έφτασε στις 5.5 ίντσες, με μέγεθος αρκετά μεγάλο. Την συσκευή μας την έστειλε η Vodafone για να την δοκιμάσουμε, την οποία και ευχαριστούμε, έτσι λοιπόν ήρθε το αναλυτικό review της.

iphone 6 plus (2)

Το iPhone 6 Plus έχει οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p, στο εσωτερικό θα βρούνε τον διπύρηνο Apple A8, ενώ η μνήμη παραμένει στο 1GB για ακόμα μια χρονιά. Από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο το βρίσκουμε σε εκδόσεις των 16GB, 64GB και 128GB.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 8MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p ή  720p στα 240fps. Στο θέμα της μπαταρίας έχουμε 2915mAh, που είναι αρκετά καλή βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν.

Πάμε όμως να δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

To iPhone 6 Plus είναι αρκετά όμορφο και πολύ λεπτό. Έχει καλή αίσθηση στο χέρι, αλλά τα μεγάλα του bezels δεν του επιτρέπουν να είναι τόσο εύχρηστο και τα 7.1mm που έχει πάχος, σε αυτό το μέγεθος δεν προσφέρουν τόσο ασφαλές κράτημα καθώς δεν αγκαλιάζεται από χέρι. Οι στρογγυλεμένες γωνίες του όμως προσφέρουν σχετικά ευχάριστο κράτημα. Σίγουρα η Apple πρέπει να κάνει κάτι με τα bezels του, καθώς είναι στο ίδιο μέγεθος με το Galaxy Note 4 και το Nexus 6 και ας έχουν αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος.


 

 

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.