Για πολλούς η ποιότητα κατασκευής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή smartphone. Συνήθως η ποιότητα κατασκευής είναι συσχετισμένη με το μέταλλο, για αυτό βρήκαμε τις δύο μεταλλικές ναυαρχίδες αυτής της περιόδου, για να τις συγκρίνουμε. Ο λόγος για το HTC One Μ8 και το Apple iPhone 5S.

iphone-htc-one-m8-1

Έτσι λοιπόν συγκρίναμε κάθε πτυχή τους, όπως την οθόνη, την κάμερα, τον ήχο, τις επιδόσεις και το λειτουργικό. Ετοιμάσαμε ως συνήθως ένα βίντεο για να τα δείτε να κονταροχτυπιούνται, ώστε να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

 

 

Δείγματα από την κάμερα

Apple iPhone 5S

HTC One M8

Benchmarks

iPhone 5S

HTC One M8

Δείτε λοιπόν το βίντεο καθώς και τα δείγματα από τις κάμερές τους και πείτε μας ποια από τις δύο προτιμάτε!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατα λαθος ΔΗΜΗΤΡΗ μπερδεψες τα σωβρακα με τις γραβατες!!!!! 1000 μπραβο στην htc για το one!!!!!

  2. Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω αυτού του είδους συγκριτικά βίντεο. Είναι ολοφάνερο και κοινώς αποδεκτό ότι τα iPhone είναι μια κατηγορία από μόνα τους οπότε η σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα είναι άσκοπη. Όπως είπατε και εσείς το μοναδικό κοινό στοιχείο είναι η μεταλλική κατασκευή αλλά δε νομίζω ότι αυτός είναι λόγος για να μπει κάποιος στη διαδικασία της σύγκρισης!

  3. Η μπαταρία τα specs, ο επεξεργαστής, η οθόνη,η επέκταση μνήμης, η αποσπώντας μπαταρία, η ακτινοβολία sar, η τιμή, είναι ουσιαστικοτερα. Και φτάνουμε να ζητάμε μεταλλικο περίβλημα για να το βάζουμε σε…πλαστικό κάλυμμα! !! OK.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.