Το Apple iPhone 14 περνά πλέον από το DxOMark σημειώνοντας 133 βαθμούς βαθμολογία. Συγκεκριμένα το hardware της κάμερας:

  • Κύρια: 12MP 1/1.9-inch sensor, 24mm equivalent f/1.5-aperture lens, Dual PDAF, OIS
  • Ultra-wide: 12MP sensor, 24mm equivalent f/2.4-aperture lens, PDAF

apple iphone 14 dxomark

Όπως συμβαίνει και με τα  iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, το iPhone 14 αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπιστο στις δοκιμές της ομάδας αναφέρει το DxOMark, προσφέροντας αξιόλογα αποτελέσματα εικόνας και βίντεο σε όλες τις συνθήκες.

Έλαμψε ιδιαίτερα στο βίντεο, χάρη στα υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας, καθώς και στην εξαιρετική αυτόματης εστίαση. Ωστόσο, η κάμερα υστερούσε ελαφρώς από την Pro έκδοση  όσον αφορά την απόδοση του zoom, κάτι που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ειδικού φακού και στο μικρότερο μέγιστο διάφραγμα της ultra wide. Με ψηφιακό ζουμ μόνο 5x, οι συνολικές δυνατότητες είναι αρκετά περιορισμένες, ειδικά σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό review εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.