Επιδόσεις

Σε αυτό το κομμάτι η Apple έχει κάνει το θαύμα της πάλι, προσφέροντάς μας τον Apple A13 Bionic, που είναι το δυνατότερο chipset αυτή τη στιγμή σε smartphone. Πραγματικά η ταχύτητα που γίνονται τα πάντα στην συσκευή είναι εντυπωσιακή. Φυσικά με αυτό το chipset, το lag και οι καθυστερήσεις γίνονται άγνωστες λέξεις. Εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα από benchmarks, που είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα στο AnTuTu η συσκευή μας έδωσε 458.596 πόντους, ενώ στο νέο GeekBench 5, μας έδωσε 1335 πόντους στο Single Core και 3477 πόντους στο Multi Core, ξεπερνώντας ότι άλλο έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα.

Αυτονομία

Εδώ έχουμε σαφή βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν, με την συσκευή να βγάζει την μέρα με σχετική άνεση. Με φυσιολογική χρήση μπορεί να δούμε μέχρι και δύο ημέρες μέχρι να χρειαστεί να βάλουμε την συσκευή στην φόρτιση.

Μιλώντας για φόρτιση, να πούμε πως ο φορτιστής που έρχεται με το iPhone 11 είναι στα 5W, πράγμα που σημαίνει πως η φόρτιση είναι ιδιαίτερα αργή. Η συσκευή υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, όμως θα πρέπει να αγοράσετε τον κατάλληλο φορτιστή ξεχωριστά, κάτι που πραγματικά μας απογοήτευσε.

Συμπεράσματα

To iPhone 11 είναι πραγματικά μια πολύ δυνατή συσκευή που στην τιμή της προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης. Έχουμε πολύ καλή ποιότητα κατασκευή, εκπληκτικό ήχο, πού δυνατή κάμερα και κορυφαίες επιδόσεις, που σε συνδυασμό με την καλή αυτονομία, το κάνουμε πολύ ελκυστική πρόταση.

Από την άλλη μεριά σε αυτά τα χρήματα θα θέλαμε υψηλότερη ανάλυση στην οθόνη και φυσικά ταχυφορτιστή στην συσκευασία, κάτι που προσφέρεται απλόχερα ακόμα και σε φθηνότερες συσκευές.

Όπως και να έχει, στα €869, το iPhone 11 είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή μας και θα προτείναμε να την βάλετε στις επιλογές σας, αν φυσικά κυμαίνεστε σε αυτό το budget.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με 789€ περνεις s10e στα γνωστά καταστήματα… ή καλύτερα από 460€ στο Σκρουτζ. Ποιος ο λόγος να καλοπληρώσεις το μήλο για μια ips και 64gb μνήμης όταν μάλιστα δεν δέχεται microsd… Με ολεντ με 128gb εσωτερικό και επέκταση μνήμης να πεις οκ να το “φάμε”… Με τέτοια τιμή “μήλο” “σάπιο” τρώει οποίος το πληρώνει… Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

  2. 64GB αποθηκευτικός χώρος, απαρχαιωμένη εμφάνιση, LCD οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης, 5w αργοφορτιστής, 4GB μνήμης και η συσκευή βαθμολογείται με 9,3… I rest my case που λένε και στο χωριό μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.