Ένα iOS update γίνεται πιο περίπλοκο κάθε χρόνο και παλαιότερα μοντέλα iPhone συσκευών θεωρούνται ως μη συμβατά με τη νέα έκδοση. Για παράδειγμα, το iOS 12 είναι διαθέσιμο με limited support στα iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPod Touch (6th generation), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air και iPad Air 2. Η πλήρης υποστήριξη του iOS 12 είναι διαθέσιμη για τα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 2017 και όλα τα iPad Pro μοντέλα.

Φαίνεται ότι όλες οι συσκευές που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν το 2016, δεν θα λάβουν το iOS 13 όταν θα κάνει το ντεμπούτο του. Θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης WWDC τον ερχόμενο Ιούνιο. Αν το report είναι αληθές, αυτό σημαίνει ότι τα iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και iPhone 6s Plus δεν θα λάβουν το iOS 13.  Αντίθετα θα υποστηρίζονται τα iPhone 7, iPhone 7 Plus και πάνω. Βέβαια, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι προς το παρόν, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.