Φήμες λένε πως η Apple ετοιμάζει κάτι μεγάλο!

Πιο συγκεκριμένα, ακούγονται φήμες για ένα μυστικό εργαστήριο της στην Taiwan, που επικεντρώνεται κυρίως στην τεχνολογία του ολογράμματος.

Πατέντα της Apple για ολογραφικές οθόνες!
Πατέντα της Apple για ολογραφικές οθόνες!

O λόγος για microLED οθόνες, που καθιστούν δυνατή την προβολή ολογραμμάτων χωρίς τη χρήση γυαλιών ή ειδικών φακών από τους χρήστες! Μην ξεχνάμε πως μόλις το 2014 απέκτησε τη LuxVue, εταιρεία πρόδρομο των microLED οθονών!

Οι οθόνες microLED δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό, κάτι που τις καθιστά πολύ πιο λεπτές και ελαφριές από συμβατικές οθόνες, αλλά και πολύ πιο φειδωλές στην κατανάλωση ενέργειας.

Οι οθόνες φημολογείται πως θα χρησιμοποιηθούν στα iPhone του 2019, αν και μας καίει ήδη να μάθουμε τι τιμή θα έβαζε η Apple σε ένα τέτοιο προϊόν! Πάντως δεν περιμένουμε πολλές πληροφορίες σύντομα, αφού η εταιρεία κρατά τα μυστικά της καλά κρυμμένα… συνήθως!

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSteam: Έρχονται εορταστικές εκπτώσεις!
Επόμενο άρθροReview: Just Cause 3
Είμαι η Μαριέττα και λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και gaming! Έχω σπουδάσει πληροφορική και ειδικεύομαι στο web design, ενώ στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με modding, cosplay commissions και κάθε τι SciFi.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. και πάντα ως 2ος αντιγραφέας ακόλουθη η samsung για νέες οθόνες….

    ποιος αντιγραφή ποιον τελικά….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ