Μπορεί να πέρασαν 7 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, όμως ο Bob Borchers ο οποίος ήταν μέλος της αρχικής ομάδας σχεδιασμού της συσκευής, συνειδητοποίησε ότι η Apple δεν δημιούργησε κάτι καινοτόμο τότε. Ο ίδιος ένιωσε μέχρι και την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους κατόχους του πρώτου iPhone, λέγοντας ότι ήταν απλά μία ΟΚ συσκευή.

Ο μηχανικός της εταιρείας συγκεκριμένα δεν είπε ότι η συσκευή ήταν χάλια, απλά τόνισε ότι η εταιρεία δεν έδωσε την απαιτούμενη βαρύτητα εκεί που έπρεπε. Συνεχίζει λέγοντας ότι τις πρώτες μέρες σχεδιασμού της συσκευής, τα σημεία στα οποία εστίασε η Apple ήταν να δημιουργήσει ένα επαναστατικό τηλέφωνο, φτιάχνοντας το καλύτερο iPod με την καλύτερη ιντερνετική εμπειρία.

iphone2g1

Ωστόσο ο Brorcher συνειδητοποίησε ότι η Apple προώθησε την συσκευή περισσότερο σαν τηλέφωνο ενώ θα έπρεπε να τονίσει περισσότερο την εμπειρία που προσέφερε στο σερφάρισμα.

Φυσικά η εταιρεία δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα το λάθος της, αφού με τον ερχομό του iPhone 3G έδωσε βαρύτητα στο App Store και στο Web Browsing. Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν τίποτα τώρα πια, αλλά είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε τις σκέψεις και πως βλέπανε το iPhone τότε οι μηχανικοί της εταιρείας.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.