Skip to content

Η Apple δεν θα καταφέρει να καλύψει την ζήτηση του iPhone X σύμφωνα με αναλυτές

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Η Apple δεν θα καταφέρει να καλύψει την ζήτηση του iPhone X σύμφωνα με αναλυτές

Οι προπαραγγελίες για τα iPhone 8 και ήδη αναμένονται οι πρώτες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία τους. Αν η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με την διαθεσιμότητα του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus, τότε φανταστείτε τι θα γίνει με το iPhone X, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo.

Ο διάσημος αναλυτής της KGI Securities, γνωστός για τις πληροφορίες που έχει σχετικά με την Apple, περιμένει περίπου 40 εκατομμύρια iPhones, να πωλούνται μέχρι το τέλος του χρόνου. Ακόμα και έτσι αρκετοί θα μείνουν χωρίς συσκευή.  Οι αναλυτές περιμένουν το iPhone X να φτάνει τα 90 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το πρώτο μισό του 2018.

Σύμφωνα με τον Kuo, η αιτία της καθυστέρησης στην παραγωγή είναι η OLED οθόνη, που κατασκευάζεται από την Samsung, αλλά και η TrueDepth κάμερα.

Το iPhone X θα ξεκινήσει τις προπαραγγελίες του στις 27 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου και για την χώρα μας.

Πηγή: Apple Insider

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.