Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Apple προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις χαμηλές πωλήσεις του iPhone. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το phonearena.com, προς το παρόν η εταιρεία δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο τμήμα του software. Όπως είχε αναφέρει ξανά ο CEO της εταιρείας, κατά τη διάρκεια ενός meeting μετόχων την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple πλησιάζει το στόχο των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων εσόδων το 2020 από τις υπηρεσίες (services).

Σύμφωνα με το Thinknum, από το 2016 μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2018, οι θέσεις εργασίας που άνοιξαν στην Apple εστίαζαν στον τομέα του hardware. Εκείνο το τρίμηνο, η εταιρεία άρχισε να προσφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας στον τομέα του software και μέχρι σήμερα, πλέον, εκεί εστιάζει η Apple.

Με ενεργή βάση 900 εκατομμυρίων μονάδων iPhone συσκευών, φαντάζει απόλυτα λογικό να προσπαθεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα, από εκείνους που αγόρασαν ήδη και χρησιμοποιούν ένα iPhone. Στόχος της Apple είναι να προσθέσει με κάθε τρόπο περισσότερες συνδρομητικές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η συνδρομητική υπηρεσία video streaming που ετοιμάζει και θα καταφθάσει μέσα στο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.