Η διάρκεια της μπαταρίας των iPhones βελτιώνεται συνεχώς από τη σειρά iPhone 13 series, παρά το γεγονός ότι στο iPhone 15 δεν είδαμε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που περιμέναμε. Σύμφωνα με ένα νέο report της ιστοσελίδας ET News, η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα custom design μπαταρίας σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνολικές επιδόσεις αυτών επεκτείνοντας σημαντικά τη διάρκεια.

Οι αναζητήσεις της, την θέλουν να φεύγει από τη συμβατική χρήση του γραφίτη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Οι μοναδικές ιδιότητές του, τον καθιστούν ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική αποθήκευση και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας, διασφαλίζοντας τη μεγάλη διάρκεια των μπαταριών.

Στόχος, η μείωση των χρόνων φόρτισης και η αύξηση της συνολικής χωρητικότητας των μπαταριών, έχοντας τον αποκλειστικό έλεγχο και αυτής της τεχνολογίας, κάτι που θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στον premium χαρακτήρα των iPhone συσκευών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.