Ναι, αυτή είναι άλλη μια ιστορία για το Pokémon Gο, αλλά αυτή δεν είναι για τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί, ούτε για κάποια καινούρια έκδοση του. Αυτό είναι ένα άλλο είδος ειδήσεων που αφορά το οικονομικό κομμάτι που επιφέρει το δημοφιλές παιχνίδι.

pokemon-go-1
Όταν το Pokémon Gο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, οι μετοχές της Nintendo εκτινάχθηκαν στα ύψη. Το παιχνίδι της Niantic έγινε ακαριαία μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του mobile gaming. Το Pokémon Gο είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για Android και iOS και ενώ είναι δωρεάν, έχει πολλές αγορές εντός της εφαρμογής, όπως τα διάφορα ποσά των pokecoins που κυμαίνονται από $1,49 έως $149,99.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι τόσο η Google όσο και η Apple παίρνουν ένα κομμάτι από αυτές τις αγορές εφαρμογών. Σύμφωνα με την οικονομικό αναλυτή Laura Martin από την επενδυτική τραπεζική εταιρία Needham & Company, το Pokemon Go θα μπορούσε να φέρει $3 δις έσοδα για την Apple στα επόμενα 1-2 χρόνια. Το μερίδιο της Apple για κάθε αγορά εντός της εφαρμογής είναι 30%.

Το Pokemon Go έχει ήδη δημιουργήσει ένα ποσοστό 53% από αγορές εντός της εφαρμογής από χρήστες που δεν είχαν αγοράσει τίποτα μέσα σε mobile games τους τελευταίους έξι μήνες.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.