Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, ολοκληρώθηκε η εξαγορά της LinX Computational Imaging Ltd από την Apple έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Η LinX είναι μία Ισραηλινή εταιρία η οποία κατασκευάζει ultra-compact φωτογραφικούς αισθητήρες για λεπτά κινητά. Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες είναι ικανοί να απαθανατίζουν τόσο φωτογραφίες 2D όσο και 3D πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστεθούν διάφορα εφέ στις φωτογραφίες.

gsmarena_001

Με αυτή την κίνηση, η Apple προσπαθεί να αυτονομηθεί όσο αναφορά την κατασκευή των αισθητήρων της κάμερας, λαμβάνοντας υπόψιν πως τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus χρησιμοποιούν αισθητήρες κατασκευασμένους από την Sony. Η Apple, ωστόσο, δεν αποκάλυψε επίσημες πληροφορίες για την κίνηση αυτή, όπως συνηθίζει άλλωστε όταν πρόκειται για εξαγορά κάποιας μικρής εταιρίας.

Πηγή

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.