Όλοι νομίζουμε όταν αναφερόμαστε στη gay κοινότητα για τουμπανιασμένους τύπους με κοιλιακούς. Θα καταλάβετε τι εννοώ αν δείτε την εφαρμογή του Grindr. Πέρα από αυτό υπάρχει και μια άλλη πλευρά των gay. Εκείνοι με την καλή αίσθηση του γούστου όχι αυτό που όλοι νομίζουμε.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, πολλές πόλεις με ενεργό gay πληθυσμό ευδοκιμούν. Μορφωμένοι άνθρωποι που έχουν σπουδάσει στο Harvard πιστεύουν ότι η gay κοινότητα δεν έχει δείξει στο κοινό την καλόγουστη πλευρά των gay σ’ενα app. Γι αυτό δημιουργήθηκε το Distinc.tt.

distinc

Είναι η μοναδική gay social app που παίρνει έγκριση από το App Store για ηλικίες των 12 και άνω. Προτού αρχίσετε να κοροϊδεύεται και τα συναφή να σας πούμε ότι η εφαρμογή δεν απευθύνεται για άτομα που ψάχνουν sex. Αντ’ αυτού το Disctinc.tt χρησιμοποιεί μια συλλογική γνώση σε πραγματικό χρόνο για να φέρει σε επαφή πλήθη που δημιουργούν trends, άτομα που ταξιδεύουν και ανθρώπους που ανταποκρίνονται στα ίδια γούστα.

dis2_610x298

Όπως λέει και στην περιγραφή του στο App Store το Distict.tt “ Επιτέλους μια LGBT (lesbian,gay,bisexual,transgender) εφαρμογή που μπορείς να την δείξεις και στην Μάνα σου!”. Πράγματι το Discict.tt περιγράφεται σαν μια καθαρή, κοινωνική και διασκεδαστική εφαρμογή. Ο CEO Michael Belkin της εφαρμογής μας λέει ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ότι το Grindr και ότι ουσιαστικά την έφτιαξε γιατί είχε σιχαθεί την κακογουστιά που επικρατούσε με εφαρμογές τέτοιου τύπου θέλοντας φυσικά να προσελκύσει διαφημιστές.

 

Σε αυτό το project τον υποστήριξαν επενδύτες που είχαν υποστηρίξει ακόμα και το PayPal. Μην ξεχνάμε ότι οι έξυπνοι του Harvard είπαν ότι είναι η μόνη εφαρμογή που συνδυάζει social networking, κράτηση εισιτηρίων για κάποιο event, υπηρεσίες βασισμένες στη τοποθεσία σου και τέλος να βρίσκεις τα πιο hot σημεία της πόλης σε πραγματικό χρόνο.

dis_610x282

Πραγματικά ακούγετε ενδιαφέρον project αρκεί να ανήκετε στην gay κοινότητα. Όσο για το ότι η Apple το εγκρίνει για ηλικίες από 12 χρονών και πάνω δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Apple είναι αυτή. Άντε παιδιά και στο Android.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.