Με την νομική διαμάχη Apple – Samsung να βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχονται στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερα μυστικά. Κάτι που δεν είχαμε δει στις προηγούμενες δίκες και μας το παρουσιάσε το Recode, ήταν μερικές διαφάνειες από μία εσωτερική σύσκεψη της Apple που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2013, για τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα έπαιρνε η εταιρεία γι’ αυτό το έτος.

apple-store-sign-logo-34

Παράλληλα με την επιβράδυνση των πωλήσεων των iPhone, η έρευνα σημείωσε ότι συνολική αύξηση πωλήσεων είχαν οι φθηνές και μεγαλύτερες από το iPhone συσκευές, όπου ή Apple δεν είχε κάποιο προϊόν για να τις ανταγωνιστεί. Σε μία διαφάνεια της Apple έγραφε ότι οι καταναλωτές θέλουν αυτό που δεν έχουμε.

apple

Η διαφάνεια περιελάμβανε και άλλους λόγους ανησυχίας για την Apple, όπως ότι οι πάροχοι θέλουν να περιορίσουν τις πωλήσεις του iPhone, αφενός του μεγάλου μεριδίου αγοράς που έχει αφετέρου διότι δεν επιτρέπει στους παρόχους να ενσωματώσουν τις δικές τους εφαρμογές.

Η Apple τέλος παραδέχτηκε ότι το hardware του ανταγωνισμού έχει βελτιωθεί δραματικά καθώς σε μερικές περιπτώσεις και τα οικοσυστήματα τους. Η εταιρεία συνεχίζει λέγοντας ότι κάποιοι κατασκευαστές Android συσκευών σπαταλάνε υπέρογκα ποσά σε διαφημίσεις για να τραβήξουν την προσοχή. Ποιους να εννοεί άραγε η εταιρεία;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.