Το Phonearena.com έλαβε πρόσφατα στα χέρια του το OnePlus 6, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση η ομάδα του να το δοκιμάσει για περισσότερο από δυο εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι καταφέρνει να βγάλει άνετα όλη τη μέρα. Το OnePlus 6 διαθέτει μπαταρία 3,300 mAh και Snapdragon 845. Αν και το chip είναι καινούργιο, το μέγεθος της μπαταρίας είναι το ίδιο που έχουμε δει στο OnePlus 5 και 5T. Με μερικά πρόσθετα pixels από μια λίγο μεγαλύτερη οθόνη, η ομάδα θέλησε να διαπιστώσει πως ακριβώς η συσκευή τα πάει όσον αφορά την αυτονομία της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι λίγο μικρότερη από των OnePlus 5 και 5T (όταν τα είχε δοκιμάσει η ομάδα).

Όπως σχολιάζει το phonearena.com, τα αποτελέσματα είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο για ένα flagship smartphone. Μια άλλη σημαντική πλευρά της εμπειρίας του χρήστη με την μπαταρία, είναι ο χρόνος που χρειάζεται να φορτίσει. Αν και το OnePlus 6 δεν φαίνεται να υποστηρίζει χαρακτηριστικά όπως ασύρματη φόρτιση, φέρει όμως την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, το Dash Charge feature. Το Dash Charge υπόσχεται να προσφέρει αυτονομία μιας ημέρας με μόλις μισή ώρα φόρτισης και φαίνεται ότι όντως το πετυχαίνει. Σε 1 ώρα και 20 λεπτά, η συσκευή φόρτισε από το 0 στο 100%. Μάλιστα, το Phonearena διατυπώνει την άποψη ότι είναι το γρηγορότερο στη φόρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.