Η Samsung θα προβεί στην ανακοίνωση του Samsung Galaxy Fold 3 στις 10 Αυγούστου και σήμερα, αποκλειστικά στο techmaniacs.gr μαθαίνεις τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας.

Samsung Galaxy Ζ Fold 3

Αρχικά θα αποτελεί το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με in display κάμερα, δηλαδή εντός οθόνης (στην εσωτερική). Πρόκειται για την τεχνολογία κάμερας που η Samsung είχε ανακοινώσει στην έκθεση SID 2021.Μερικές από τις χαρακτηριστικές καινοτομίες που είχε ανακοινώσει η Samsung τότε συνοψίζονται στο παρακάτω video.

Όσον αφορά τις κάμερες, εκεί θα έχουμε μια από τα ίδια με την προηγούμενη γενιά. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα καταφθάσει με 2x telephoto lens και οι τρεις αισθητήρες θα είναι των 12MP. Θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 888 και η τιμή της βασικής έκδοσης (128GB) θα ξεκινά από τα 1899 ευρώ. Όσον αφορά τη γραφίδα, η συσκευή θα την υποστηρίζει, αλλά δεν θα μπορεί να τοποθετηθεί εντός της και το σημαντικότερο, θα είναι αδιάβροχο.

Τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο leaker Tron στο Twitter σε σημερινό του δημοσίευμα.

https://twitter.com/FrontTron/status/1397008535146229762?s=20

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συσκευή θα περιλαμβάνει 6.2 ιντσών οθόνη, εξωτερική, και 7.5 ιντσών εσωτερική, οι οποίες και οι δυο θα υποστηρίζουν 120Hz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.