Το One UI 5.1 που έκανε ντεμπούτο με τα Galaxy S23, πρόσθεσε μερικά νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Gallery, όπως το Image Clipper, το οποίο μέχρι στιγμής παρέμενε αποκλειστικά διαθέσιμο στα τελευταία flagship smartphones της Samsung. Ωστόσο, φαίνεται ότι σύντομα θα είναι προσβάσιμο και από μοντέλα παλαιότερων Galaxy S μοντέλων.

Οι κάτοχοι των Galaxy S22 και Galaxy S21 μπορεί να δουν τη λειτουργία Image Clipper στη Gallery των συσκευών τους, τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο, σύμφωνα με έναν όχι και τόσο γνωστό tipster. Η πηγή δεν αναφέρει, ούτε και έχει πληροφορίες, για άλλα Galaxy smartphones που θα μπορούσαν να πάρουν το νέο χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, προηγούμενη φήμη ισχυριζόταν ότι η Samsung σκοπεύει να φέρει τη λειτουργία Image Clipper σε μια ποικιλία τηλεφώνων Galaxy που τρέχουν το One UI 5.1 μέσω μιας ενημέρωσης του Gallery, η λίστα των συσκευών περιλαμβάνει τις σειρές Galaxy S20 και Note 20, τα Galaxy Z Fold 2 και νεότερα, και τα πιο νέα Galaxy Z Flip.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Image Clipper είναι μια νέα λειτουργία του Gallery που θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα βελτιωμένο εργαλείο αυτόματης αποκοπής. Με παρατεταμένο πάτημα σε ένα αντικείμενο ο χρήστης μπορείς να το περικόψει και στη συνέχεια να το αντιγράψει, να το κοινοποιήσει, να το μετατρέψει σε αυτοκόλλητο, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.