Χάρη στα πρόσφατα leaks ξέρουμε το design και κάποια specs των OnePlus 10, τουλάχιστον του Pro. Επίσης, έχουμε ακούσει ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει τα τηλέφωνα πολύ νωρίτερα από το κλασικό χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί, δύο ή και τρεις μήνες.

Τώρα, ο γνωστός tipster / leaker Max Jambor ισχυρίζεται ότι τα OnePlus 10 και 10 Pro θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο στην παγκόσμια αγορά. Αυτό συμφωνεί με το χρονοδιάγραμμα που ακολουθούσε η εταιρεία τα προηγούμενα χρόνια. Άρα τι παίζει με τη φήμη για την πρώιμη κυκλοφορία των smartphones;

Σύμφωνα με τον Max Jambor η εταιρεία θα λανσάρει τα νεότερα flagships της, OnePlus 10 και 10 Pro, πρώτα στην Κίνα – Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, και μετά θα τα διαθέσει στις παγκόσμιες αγορές, δίνοντας ουσιαστικά μια περίοδο αποκλειστικότητας έως και τριών μηνών στην κινέζικη αγορά.

Έχουμε δει συσκευές της OnePlus να κυκλοφορούν πρώτα στην Κίνα, αλλά πότε η εταιρεία δεν είχε αφήσει τόσο μεγάλο περιθώριο μεταξύ της τοπικής και παγκόσμιας διάθεσης. Βέβαια, εξαιτίας της πρόσφατης ένωσης της OnePlus με την Oppo, ενδέχεται η πρώτη να ακολουθεί το παραδοσιακό πρόγραμμα της δεύτερης, που κυκλοφορεί τις συσκευές της πολύ νωρίτερα στην Κίνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.