Ο δεύτερος και τελευταίος γύρος προσφορών ολοκληρώθηκε και η Cosmote TV (ΟΤΕ) είναι ο περήφανος νέος πάροχος του Champions League, για τους Έλληνες τηλεθεατές. Αναλυτικά, από το 2024 έως και το 2027, οι αγώνες των Champions League, Europa League, και Conference League θα προβάλλονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τους Alter Ego (Mega Channel) και Antenna (Ant1) να διεκδικούν ότι απέμεινε.

Οι δύο μεγάλοι όμιλοι μέσων μαζικής ενημέρωσης επιδίωξαν την παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Mega να διατηρεί το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα του Champions League κάθε Τετάρτη και ο Ant1 μπορεί να προβάλει έναν αγώνα κάθε Πέμπτη. Αξίζει να αναφέρουμε ελάχιστα στοιχεία, για το πώς το Champions League έπεσε στα χέρια της Cosmote TV.

Στον πρώτο γύρο συμμετείχαν οι ίδιοι όμιλοι, αλλά δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν την UEFA. Εκτός του πρώτου γύρου έμεινα οι Nova και ΕΡΤ, η πρώτη ξέρουμε όλοι το γιατί, ενώ η δεύτερη παραμένει άγνωστος ο λόγος καθώς στο παρελθόν έχει επιδιώξει να αναλάβει τη μετάδοση αγώνων. Αφού πέρασαν στον δεύτερο γύρο, τα πράγματα είχαν την έκβαση που περιγράφεται παραπάνω. Να σημειώσουμε ότι σήμερα, πριν τον νέο διαγωνισμό, τα δικαιώματα διαθέτει ήδη ο ΟΤΕ και η Alter Ego – έναν αγώνα κάθε Τετάρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.