Εδώ και 31 χρόνια η Apple κάνει το ετήσιο World Wide Developers Conference στο San Jose. Σήμερα όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η WWDC 2020 θα γίνει διαδικτυακά, λόγω του COVID-19.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Η εταιρεία απλώς δήλωσε ότι το event θα λάβει χώρα κάποια στιγμή τον Ιούνιο. Σύμφωνα με την Apple, στην WWDC 2020 θα δούμε ποικίλο περιεχόμενο το οποίο αφορά τόσο τους δημιουργούς όσο και τους χρήστες.

Κάθε χρόνο, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών του συστημάτων και νέο hardware. Μετά το πέρας του Keynote, πραγματοποιούνται workshops για τους προγραμματιστές και όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν στην WWDC 2020 θα δούμε καινούργιο hardware, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τις νεότερες εκδόσεις των macOS, iOS, tvOS, iPadOS, και watchOS.

Καθώς τα χρήματα που θα επένδυε στην WWDC 2020 θα της μείνουν στην τσέπη, η Apple ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε τοπικούς οργανισμούς στο San Jose, ως αποζημίωση για τη ζημία που θα δημιουργήσει η ακύρωση της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.