Το Find N2 Flip ήταν το πρώτο clamshell foldable smartphone της Oppo και αποτελεί έναν άξιο αντίπαλο συσκευών όπως το Samsung Galaxy Z Flip 4. Τώρα ήρθε η ώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στον διάδοχο του, το Oppo Find N3 Flip.

Ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, και το Pricebaba δημοσίευσαν render και σχηματική απεικόνιση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου που δείχνουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με παλαιότερο υλικό.

Η μεγάλη αλλαγή που προκύπτει από το νέο υλικό αφορά το module του Oppo Find N3 Flip. Σε αντίθεση με τα τρία στεφάνια, ένα για κάθε κάμερα, το foldable smartphone θα έχει ένα ενιαίο κυκλικό module με την υπογραφή της Hasselblad.

Στο module αναμένεται να υπάρχουν η 50MP Sony IMX890 κύρια με OIS, μία 8MP ultra wide, και ένας 32MP τηλεφακός. Τέλος, η εξωτερική οθόνη φαίνεται να έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα αυτή του Find N2 Flip – AMOLED 3.26 ιντσών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.